Ervaringen met het fokken van Markiesje pups

Verliefd

Het is weer gelukt. We hebben leuke nieuwe eigenaren gevonden voor de pups. Met dank aan de Markiesjes vereniging voor het bemiddelen. Ik geloof dat de pups bij allemaal het ❤ gestolen hebben. Bij ons was dat al zo.

Van kleine hulpeloze wezentjes zijn de pups al weer kleine hondjes geworden. Met tandjes, kefjes en grommetjes. Eigenwijs aan het rond hobbelen. Soms nog in zijn achteruit als het vooruit had moeten zijn. De poten zijn nog wiebelig maar worden steeds steviger. Voor de puppenren zitten is als een ouderwetse bioscoop. Er gebeurt niet heel veel maar je kunt er uren naar kijken. Door de opening van de werpkist oogt het alsof er een toneelstuk opgevoerd wordt. 

Vandaag een weegsessie en manicure met hulp van Adrienne, baasje van pa Ollie. We hebben een paar heerlijke foto’s van de pups. Een beetje dromerig omdat ze nog maar net wakker zijn. Nagels knippen gaat dan handiger. (Tip van Rob en Manon👍) Eerdere foto’s van buiten, in het gras, volgen hopelijk nog. Even zoeken op welke camera die staan…

De afgelopen week zijn de tandjes bij alle pups doorgekomen. We bieden ze sinds 2 dagen een bak “slobber” aan. Meestal wat kvv met geitenmelk of yoghurt. Voorlopig is het aanbod van moeders nog favoriet.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Verliefd”