Ervaringen met het fokken van Markiesje pups

Vijf nieuwe Zwarte Tulpjes

Vanaf oktober 2021 werd het stil in dit blog. We verhuisden naar een stacaravan, op een nog kaal landje. Inmiddels staat daar een huis en we wonen er in. Maar de bouw is nog niet klaar. De bovenverdieping is nog nauwelijks opgebouwd. Beneden is sinds afgelopen week stucadoor Mark aan het werk. Omdat we hier ook al wonen staat de benedenverdieping voortdurend op zijn kop. Onze tijdelijke slaapkamer moest naar boven. De werkkamer was provisorisch ingericht met een oud bureautje en de pc, maar moest leeg. Vrijdag stond de woonkamer vol verdwaalde spullen. Een ontploffing van tafels, stoelen, dozen, kastjes, toiletartikelen. En toen vond Kee, ongeveer 5 dagen eerder dan verwacht, dat het haar tijd was.

Het is dus weer hoog tijd deze site bij te gaan houden. Want er zijn vijf nieuwe Zwarte Tulpjes geboren. Kee is de kersverse moeder en Door moet dit keer toekijken. Morgen een blog met kort wat er aan vooraf ging. En vanaf nu weer korte berichten over het wel en wee van dit nest. 

Veel foto’s die gelukt zijn hebben we nog niet. We moeten duidelijk weer oefenen. Maar hier onder een eerste van Kee met haar pups. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Vijf nieuwe Zwarte Tulpjes”