Ervaringen met het fokken van Markiesje pups

Op stap met de dames van het K-nest

We hebben afgesproken met de dames van het K-nest. Door en Focus mochten ook mee. Nadat Door even duidelijk aan een ieder had laten weten dat ze nog steeds de baas is, liep ze als de koningin tussen het gekrioel. Eigenlijk waren Guusje (pupje paars, nu met blauw tuig) en Focus vooral dol op elkaar. Vaderliefde of rook Guusje naar een aanstaande loopsheid? 

Kee en Yara (pupje oranje, rood tuigje) bleken meer van balsport te houden. En Yara heeft vandaag aan Kee geleerd hoe je met andere honden omgaat. Vanmiddag, alleen in het Hillegomse bos, hebben we nog even geoefend. Ze lijkt het beter te snappen.

Leuk om de eigenschappen van de pups te bewonderen: Yara en Guusje hebben de donkere ogen van hun moeder. Kee heeft de gefocuste blik van haar vader. Yara en Guusje hebben duidelijk de vacht van hun vader terwijl Kee lijkt op haar moeder toen die 1,5 was.

Volgende week hopen we de mannen Sammy en Guus te ontmoeten. Maar mogelijk gooit een geniepig virusje nog wat roet in het plan. Wordt vervolgd.

 

Groepsfoto, vlnr: Guusje, Yara, Kee, Focus, Door.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *