Ervaringen met het fokken van Markiesje pups

Dag 10 – pup oranje kijkt als eerste de wereld in

Via een heel klein kiertje. Dat wel. Vanmorgen tijdens het eerste pupbezoek was het er nog niet. Maar vanmiddag tijdens het tweede pupbezoek zagen we de oogjes opeens glimmen. Alleen op de foto nog lekker niet.

Er valt meer op. De pups nemen tussen hun maaltijden en bedtijd iets meer tijd voor het verkennen van de omgeving. Er komen steeds meer geluiden uit de werpkist. Ze worden aaibaarder, blijven relaxter op schoot liggen. En ook niet onbelangrijk: de oortjes worden flapoortjes.

En oh ja, zou het bijna vergeten. De namen! Want de geboorte aangifte is gedaan. Dus de namen liggen vast. Alleen welk pupje de naam gaat dragen, daar mogen we nog even over nadenken. Dus voorlopig noemen we ze nog bij hun kleurtje.

🥁

De namen van de reutjes: Karel (eigenlijk Karel II, maar dat mag niet van de burgelijke stand van honden). Karel I is onze trouwe zwarte kater. En dan nog Koeper en Karo. De naam Karo bleek poll-winnaar op de Insta van Door. Alle mannen krijgen als tweede naam de naam van hun vader Focus.

En de teefjes gaan Keetje, Kuma en Kaza heten. Zij krijgen als tweede naam de roepnaam van hun moeder, Door.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *