Ervaringen met het fokken van Markiesje pups

Dag 43 – update dracht Door

Week 6

Al weer 6 weken ‘onderweg’. We zien Door nu duidelijk in omvang toenemen. Vooral ter hoogte van haar ribbenkast is het te zien, al zie je ook een duidelijk buikje als ze zit. Na een paar dagen met reuze honger lijkt ze nu weer normaal te eten: eerst wat brokjes van zichzelf, daarna snel de restjes van onze kat Karel, en weer als een haas terug naar haar eigen brokken omdat de kat die anders wel eens op zou kunnen gaan eten. We geven haar nu een iets groter handje brokjes en 10 gram kvv extra (van 80 naar 90 gram).

op de foto toont het nog niet heel erg, maar haar buik is inmiddels veel voller

De werpkist staat nu in de kamer. Ze lijkt het vetbet dat er in ligt wel ok te vinden. Maar nu ik in een zijkamer achter de computer zit, ligt ze lekker in haar eigen bench naast me.

Ze loopt zonder enige moeite mee met de wandelingen. Vanmorgen een zonnige duin- en strandwandeling van 5 km gemaakt. En ook nog bereid tot een ‘fotoshoot’ voor de website. Al is dat dus wel zo saai dat je bij een panorama foto echt even moet gaan verzitten.

 Ik zat mij tijdens een fotoshoot, onnoemlijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik samen spelen…

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Dag 43 – update dracht Door”