Ervaringen met het fokken van Markiesje pups

Dollen met Door

4 weken + 2 dagen

Het was een drukke dag met veel bezoek, maar wel heel gezellig. En voor ons is het belangrijk dat we een goed gevoel krijgen bij de toekomstige eigenaren. Het gevoel dat ze echt “gaan” voor hun toekomstige huisgenoot. Vandaag hadden we dat gevoel helemaal. Leuk!

De puppenren is verbouwd: de werpkist is eruit en vervangen voor een kleine bench. De pups lagen niet meer in de werpkist. Dan is het een behoorlijke ruimtevuller. Omdat we zelf heel enthousiast zijn over het gebruik van een bench, willen we al tijdens de nestperiode de bench vertrouwd maken bij de pups. Omdat de ruimte in de ren nu groter is, is het wel even wennen voor de pups. Voorheen was de ligplek en de plasplek dicht bij elkaar. Kon bijna niet missen. Nu is er meer ligplek. Sommige pups gaan keurig op zoek naar de plasplek. Maar nog niet allemaal. Foto’s van de nieuwe opstelling volgen nog. 

Door ligt steeds minder vaak bij de pups. Al geniet zij wel van de extra ruimte in de ren. Het is prachtig om te zien hoe ze belaagd wordt en speelt met haar kroost. Daarvan hieronder een paar foto’s.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *